tisdag 17 september 2013

Höst!

Nu är hösten här!
Lite häftig övergång från sensommar till höst iår. I söndags var det sommar och igår måndag var det inget snack om att det var höst.

Visst bitter över att sommaren är slut, men är ganska förtjust i början av hösten.
När man får ta på sig lite tjockare kläder (inte mycket som man får sen så man både ser ut och känner sig som en sumobrottare), kan tända massa levande ljus, man kan fortfarande ha snygga högklackade skor, alla fina höstfärger.

Lite mys-tid.
Har plockat fram lite tjockare kläder redan, men insåg idag att jag måste kolla efter handskar och tunna vantar. Frös om händerna idag.

Blir till att börja sy och fixa på höst och vinterkläderna också.
Har massa mysiga höstkjolar som ska sys och koftor som ska pimpas m.m.

Håll utkik ;)

2 kommentarer:

  1. Nää usch jag hatar denna tiden, nu man börjar bli deprimerad över att de snart är svinkallt ute och man bara fryser och vill gå i ide, plus att de kommer mörkna tidigt och bli ljust sent så man hinner knappt se nå ljus :(

    SvaraRadera
  2. Det är den svinkalla delen jag inte ser fram emot....då går jag också i ide. Men jag ser positivt till alla små detaljer. Blev barnsligt glad när jag kom på att nu kan jag ta fram och pynta med alla mina flugsvampsljus o prydnader. Ta fram de mustiga färgerna igen och min höstklänning...som d också är flugsvampar på ;D

    SvaraRadera