tisdag 15 maj 2012

Utmaning.

Fått en utmaning från Johanna. Retrolover.

Lite roliga frågor att svara på. Ska göra mitt bästa för att inte göra som min pappa....svara kort som nja, ja eller ett kort nej. Skulle skriva en uppsats i plugget där jag skulle intervjua pappa om hans arbetsmiljö och alla svar va nja, ja, nej och kanske. *suck* Fick bra betyg på uppsatsen ändå eftersom jag i början av uppsatesen berättade om att min fåordiga pappas svar och fick tolka och ta av mina upplevelser då jag varit på hans jobb.

Har märkt att jag börjat få fler läsare, men ni verkar vara en blyg bunt. lämna kommentarer och passa nu på att ställa frågor om det är något ni vill veta. :)

Här kommer Johannas Frågor;
1. Du är en superhjälte – vilken är din “superkraft”?
Jag skulle vilja vara osynlig......fast egentligen vill jag ju ha den kraften av rent egoistiska själ som inte är så superhjälte-aktigt...som ta mig in på ställen gratis, nalla lite smått å gott och glo på folk som inte vet att jag är där...eeehm. Jag tror inte jag är superhjältematrial.
Läsa tankar skulle annars vara tufft - om man kunde slå på och av det som man ville förståss. :)
2. Vilken kändis skulle du helst vilja hångla med?
Oj, många kändisar for genom tankarna, men jag skulle lätt välja Angelina Jolie. Hon är grymt sexig och tror att hon är en gud på att kyssas. Tänkte ett tag om jag skulle välja en manlig skådespelare...kom fram till ganska snabbt att när det gäller hångel är ju nästan alltid tjejer överlägset bättre. :)
3. Vad gör du för att bli på bättre humör?
Jag skulle önska att jag gav mig ut på promenader oftare eftersom det är en bra humörhöjjare.
Men det jag gör är att pyssla, vad för pyssle varierar gång till gång. Medans jag pysslar brukar jag titta på film. KRAMAR är också bra till att bota det mesta och min makes varma björnkram är underbar!

4. Finns det något du ångrar att du inte köpte?
Massor! Kofta och en sjal med döskallar på Gina Tricot, en till brosch som jag gjorde om till örhänge så jag kunde gjort en till som Johanna skulle fått, några kläder på second hand....listan är lång och mycket av det har jag gått tillbaks för att köpa - men då är det slutsålt/borta. :/

5. Har du någonsin skickat ett sms/mejl fel någon gång? Vad hände då?
Ärligt talat inte vad jag minns. Brukar vara skiiiitnoga varje gång jag smsar/mejlar.

6. Finns det någon annan stans du skulle vilja boän där du bor just nu?
Norrut! Jämtland eller Dalarna. Eller....varför inte ha ett andra hem där det är varmt på vintern....jag hatar ju kyla. Snutten och jag har ju pratat om att när vi blir gamla (typ när barnen är vuxna) ska vi flytta till Italien och ha en vingård.
7. Vampyrer eller varulvar?
VAMPYRER!!!!
8. Finns det någon låt som går dig på nerverna just nu?
Lyssnar inte på radio längre så svårt att bli trakasserad av något speciellt i musikväg då.
Umgås ju skönt nog mest med folk med bra musiksmak.

9. Vad längtar du efter?
Sommaren, norrland, Päron....Sammy - Sammy världens tjurigaste kisse! Han flyttade upp med päronen och jag saknar honom massor - han är bråkig, sur, sällskapssjuk OCH min lilla älskling. Svårt att tro att den katten är gammal nu. Förlåt päron men Sammy ligger etta på sakna-listan just nu. (bilden nedan har jag nallat av Emma när hon va uppe till mitt bröllop och myste med min lilla smöris)
Denna bild har jag oxå nallat från Emma, detta är hennes gammla katt Snuffe (som jag kallade för Maffiabossen). Han liknar en annan katt jag saknar. Tussen! Jag har drömt om Tussen i flera nätter i rad. Tussen dog för kanske fem år sedan nu. Men han kommer jag alltid sakna, han va stark liten bulldozer som skrämde bort rådjur, grävlingar och andra katter men va rädd för människor - ja utom familjen som han alltid va så kelsjuk mot.
Tror jag saknar ett husdjur helt enkelt! OCH jag kommer skaffa antingen den dära minigrisen eller en katt.
10.Har du någon förebild?
Flera stycken! En del vänner som tex Emelie B hon är bäst med glimten i ögat. ;)
Sen har jag ju fått förebilder inom andra kategorier, som inom bloggandet ...Johanna som gav mig denna utmaning är en av dom.
Inom rockabilly/retro världen har jag flera stycken också såklart. Dita von Teese är en gud, och Tifa Högberg som är modell och startat tidningen Min Boudoir. Listan på förebilder kan fortsätta i evigheter....så detta får räcka.

11. Vem skulle du vilja överraska och varför?
LÄTT! Mina kära vänner, familj och min make! De har ställt upp och stöttat under jobbiga perioder, de finns alltid där. En del av dom har gått igenom eller går igenom tuffa perioder.
Skulle vilja visa dom hur mycket de betyder för mig!


3 kommentarer:

  1. MIN SNUFFEGULL!!!!!! :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 *blir känslosam* Åh fy vad jag saknar sällskapet av mina lurviga vänner, speciellt min svarta älskling... Ursch jag kan inte ens skriva om det, blir alldeles tårögd...

    SvaraRadera
  2. Halloj! :D Nu får du en utmaning av mig också. ;P Kolla in: http://bluemasquerade.blogspot.se/2012/05/bloggutmaning.html

    SvaraRadera