lördag 8 december 2012

Barnvakt

 
"I´m a barbie girl in a barbie world"
Det är vad jag hör just nu. Småttingarna - dvs syrrans två yngsta kör nått singstar-spel.
Syrrans två äldsta snorisar är hos mormor och morfar över helgen, så än har det gått bra.
Hoppas ju på att det fortsätter flyta på i samma riktning.
Men jag är ju alltid så positiv - Inte! Så väntar på att nått går galet.
Tågresan igår gick ju bra, med 40min försening men det är ju ingen nyhet att sl aldrig kommer i tid. Det gick ju smidigt igår också, ungarna va gulliga och träffade syrrans pojkvänn (tycker det låter så roligt att säga pojkvänn, det låter som om man är typ tonåring), han är supertrevlig och är fantastisk med ungarna. :)
Haha, och som tycker att det är dags för mig och snutten att skaffa smått, haha inte än, kommer bli rätt mätt efter denna helg ändå. Sen den där tickande klockan som jag började känna av, den slutade ticka när vi skaffade lilla Grisen, hon är ju min lilla bäbis nu.
Hoppas Snutten och Grisen inte går varandra på nerverna. Man kan se på Grisen att hon tycker husse är rätt jobbig ibland, honär som en tonåring som inte får göra som hon vill. Haha. :)
Ja, just det, skulle ju komma till att eftersom det gått bra hittils så kommer nått gå snett sen, som tågresan hem kommer säkert inte gå bra alls, eller ja nått strul kommer hända.
Jag har ju tidigare missat tåget, en gång kom jag inte av tåget för dörrjäveln hade frusit fast så kom av typ 6 mil ifrån där jag skulle gå av. Förra året åkte vi i riktigt god tid till tåget....då hade det skett en olycka längs vägen dit, så fick ta en snöig omväg, vi va vid tåget typ 2 min innan det skulle gå...men tack o lov va tåget sen.
 
Hade gärna laggt upp bilder, men lånar syrrans dator, kanske lägger upp någon bild på måndag då jag är hos mamms o papps.


4 kommentarer:

 1. Har givit dig en "Award" i min blogg.
  Check it out ;)

  http://babypeaches.blogg.se/2012/december/award.html#comment

  SvaraRadera
 2. Naw, när tror du att du vill skaffa barn då?
  Blir alltid lite rädd av den tanken.. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vet inte.
   Kommer nog försöka inom en ganska snar framtid, kan va så att vi försöker så snart som under andra halvan av nästa år, vill få jobbet på lugnare vatten först....och sen har maken lovat att sluta snusa innan. Tanken skrämmer mig också (Blir ju döskrajj av förlossningsprogram - rena skräckfilmerna för mig), men klockan har lugnat ner sig med tickandet sen vi skaffade lilla Grisen (katten) ;)

   Radera