fredag 10 februari 2012

Trotsat kylan.


Jag är nästan som björnen om vintern. Stannar helst inomhus, jag hatar verkligen kyla. Problemet är att blekfisen behöver sol och frisk luft. Har blivit gråblek i nyllet och de mörka ringarna under ögonen gör att jag och Onkel Fester (från familjen Addams) skulle bli ett perfekt par. :/

Solen sken och det va rätt vindstilla, så trotsade minusgraderna och förberedde mig i en halvtimma med att klä på mig ett antal lager varma kläder för att ta mig ut på promenad.

Tog promenaden runt sjön. Tänkte passa på medans man kan gå där av två anledningar, självklart att isen ska hålla, men också för att det brukar ofta vara folk som är ute med sina hundar och låter dom springa fritt. Den diskutionen har vi haft förut, men kan ju upprepa lite för de som inte hängt med. Jag är allergisk (jätteallergisk mot hundar) och då är det skitsamma om hundjäveln är snäll och bara vill hälsa!! Lär era hundar att iiiinte springa fram och hoppa upp på främmande människor!
Det var verkligen jätteskönt att komma ut och det var jättekallt! Frös trotts alla lager kläder.

Annars under dagen har jag väll inte varit vidare nyttig, mest suttit fast vid datorn.
Blev dock sugen på att testa en ny sminkning, skarp rosa. Kul med lite färg istället för det jag brukar ha.
Såhär blev resultatet.
Vad tycks? Inte den bästa bild jag vet, men så svårt att få till en bra bild på mig själv. Och never mind my hair. :P Sugen på att testa mörkblå-metallic ögonskugga också, tror ni det passar?

1 kommentar:

  1. Det är så NICE med vinter, då kommer men älska våren och sommaren så mkt mera! Idag var jag ute å jobbade... Kallt men ändå skönt på nått vis!

    *Kram*
    Björn

    SvaraRadera